toggle menu

ANNONS

Abdelrahman Saidi och Shaquille Pinas klara

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby förstärker ytterligare i såväl offensiven som i försvaret. Abdelrahman Saidi ansluter från Degerfors, och holländske försvararen Shaquille Pinas lämnar bulgariska Ludogrets för Bajen.

– Båda spelarna passar in den spelarprofil vi söker – unga, hungriga men redan etablerade spelare, säger Jesper Jansson.

 

Abdelrahman Saidi är klar för Hammarby efter att klubben nått en överenskommelse med Degerfors. 22-åringen har haft en fin start på säsongen och stått för fem mål hittills i Värmlandsklubben. På måndagen skrev han på sitt personliga avtal med Hammarby som sträcker sig över fyra och ett halvt år.

 

– Saidi har vi följt ända sedan han var i Norrby, och under hans tid i Degerfors har han utvecklats ytterligare och visat att han besitter stora kvaliteter. Med Saidi får vi in en offensiv spelare som är skicklig en mot en, som hela tiden strävar efter att vara spelbar och som inte tvekar att gå på avslut. Det är en ung spelare som är på väg uppåt och framåt, precis som Pavle Vagic och Shaquille Pinas, säger Jesper Jansson.

 

Om Abdelrahman Saidi är ett välbekant namn för den som följer Allsvenskan är Shaquille Pinas mer obekant. Den 24-årige holländaren, som även har surinamesiskt pass, började sin seniorkarriär i ADO Den Haag, och kommer närmast från bulgariska mästarna Ludogrets. Pinas avtal med Hammarby sträcker sig över tre och ett halvt år.

 

– Pinas är en spelskicklig, snabb försvarare med en fin vänsterfot som kan spela både ytterback och mittback. Han kommer från Bulgariens mest dominanta klubb det senaste decenniet, och han har erfarenhet från holländska förstaligan, Europaspel och han har även gjort landskamper för Surinam. Det är en allsidig försvarsspelare som vi kommer ha stor nytta av hos oss, säger Jansson.

 

Abdelrahman Saidi:

– Det känns riktigt bra att komma till Hammarby. Klubben har fantastiska supportrar, spelsättet passar mig, och som jag sagt tidigare – man kan inte tacka nej till Hammarby.

 

 

 
Shaquille Pinas:

– Jag är väldigt glad över att komma till Hammarby. Det är en stor klubb som bygger spel bakifrån, och det gillar jag. Jag vill också spela inför stor publik, och det får jag verkligen här i Hammarby. Jag vill också bli mästare, och spela matcher i Europa och det kommer jag göra mitt yttersta för att uppnå.
 

 

 

Abdelrahman Saidi och Shaquille Pinas blir spelkara för Hammarby den 15 juli.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS