toggle menu

Hammarby fotbolls värdegrund

Hammarby fotbolls värdegrund

RÖTTERNA

Vi har vår mytomspunna historia med rötter djupt förankrade i vårt kära Bajenland. Vi går vår egen väg på vårt eget sätt, vi lever efter den grönvita kultur som kännetecknas av vår teknik, vår blick för spelet och den glimt i ögat som funnits i vår klubb i generationer.

AMBITIONEN

Då vi alltid gör vårt bästa, arbetar hårt och aldrig ger upp blir vi alltid vinnare, även när resultaten inte går vår väg. I våra egna och våra supporters ögon.

GEMENSKAPEN

Vi välkomnar och stöttar alla som vill bidra till vår utveckling på eller utanför fotbollsplan. Ingen skall behöva känna sig utanför oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder, sexuell läggning eller andra olikheter.

Hammarby fotbolls värdegrund

RESPEKTEN

Ödmjuka i både med- och motgång, mot allt och alla. Vi respekterar alltid motspelare, ledare, domare, publik och alla andra även om de har annan uppfattning än vi. Vi är ärliga, tar ställning och säger ifrån när vi upptäcker något som är fel. Inte under några omständigheter accepterar fusk, mobbing, övergrepp, alkohol eller droger.

KÄRLEKEN

Kärleken och glädjen är grunden för allt i vår verksamhet. Glädjen att vara tillsammans och utvecklas inom och genom fotbollen. Vi förespråkar teknisk fotboll då vi vet att det är stimulerande och utvecklar individen vilket skapar passion och glädje för fotbollen. En glädje som föder kärlek, kärlek till vår fotboll, kärlek till vårt lag, kärlek till vår klubb. En kärlek som förenar oss.

 

Tillsammans är vi Hammarby.