toggle menu

Bli partner

Sponsra Hammarby Fotboll

ATT VARA PARTNER TILL HAMMARBY FOTBOLL

 

A PERFECT MATCH

Ett partnerskap med Hammarby är en ömsesidig relation. Syftet är såklart att stärka varandras affär och varumärke via aktiviteter som ger oss båda starkare relationer, fler positiva associationer, kraftigare exponering samt i förlängningen fler lönsamma affärer. Hammarbys mål med att offerera partnersamarbeten med matchande företag är att skapa största affärsnytta och synlighet på ett mycket kraftfullt sätt i flera kanaler parallellt. Partnerskapets byggstenar och profil fokuserar på att båda parter (och inte minst slutkunder) utvecklas till vinnare och drar nytta av varandras styrkor, värdegrunder och associationer. De värden vi bygger vår verksamhet på är: kärlek, gemenskap och respekt.

 

VÅRT NYA HEM SEDAN 2013 – OCH KANSKE ERT?

Toppmoderna Tele2 Arena, precis söder om Globen, är vår hemmaarena sedan sommaren 2013 och är svensk fotbolls bultande hjärta. Från första bänkraden till sidlinjen är det endast sex meter, så Tele2 Arenas devis och löfte närheten till upplevelsen uppfylls verkligen. Här finns alla möjligheter för ditt företag att synas i ett positivt sammanhang.

 

Det första arrangemanget som genomfördes på arenan var vårt hemmamöte med Örgryte IS, lördagen den 20 juli 2013 inför 29 175 åskådare. Den officiella invigningen skedde sedan den 24 augusti 2013, nästan på dagen 43 år efter att de första sångerna börjat höras från Hammarbys läktare. Här finns moderna utrymmen för både spelare och publik, oavsett om man hejar från ståplats eller sitter i en skön stol i något av våra sponsorsutrymmen.

 

Bland grönvita kallas arenan ofta för Nya Söderstadion och 2014 utsågs den till Årets arena före världsberömda konkurrenter som Madison Square Garden och Wembley Stadium.

 

ANNONS

ANNONS

ANNONS