toggle menu

ANNONS

Adjei till A-laget från HTFF

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby lyfter upp HTFF:s mittback Nathaniel Adjei till A-laget. 19-åringen har skrivit på ett fyra år långt avtal, och blir spelklar från den 15 juli.

 

Förra sommaren anslöt Nathaniel Adjei till HTFF på lån från ghananska klubben Danbort FC. Efter sina prestationer i division 1 har Hammarby beslutat att göra övergången permanent, och Adjei lyfts därmed upp i A-laget.

 

– Adjei har haft en väldigt bra utveckling i HTFF. Det är en mittback med jättepotential som ser väldigt spännande ut för framtiden, och vi har tagit beslutet att köpa loss honom från hans ghananska klubb, säger Jesper Jansson.

 

Totalt har Nathaniel Adjei spelat 22 matcher för HTFF. I vintras var han med på A-lagets läger i Spanien där det blev ett par framträdanden i de träningsmatcher Hammarby spelade där. Från och med nu konkurrerar han alltså på allvar om en plats i Hammarbys A-lag.

 

– Hammarby är en väldigt bra klubb, och att lagledningen tror på mig känns fantastiskt. Jag har fått ett fint stöd av hela ledarstaben i klubben och känner att jag har utvecklats mycket sedan jag kom hit. Det motiverar mig att jobba ännu hårdare för att nå mina och klubbens mål, säger Nathaniel Adjei.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS