toggle menu

ANNONS

AH Sports and Business AB fördjupar sitt samarbete med Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

AH Sport and Business och Hammarby Fotboll har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett framgångsrikt sätt med försäljning till våra supportersponsorer. Detta har skapat ett väldigt bra underlag med nya sponsorer och partners för Hammarby Fotboll. AH Sport and Business har på ett professionellt och kompetent sätt lyckats nå och attrahera nya företagssponsorer samt kunnat erbjuda ett koncept som är av stor vikt för framtiden. 

 

– Det är mycket glädjande att vi tillsammans med AH Sport and Business är överens om en avtalsförlängning på fem år där vi kommer att fördjupa samarbetet ytterligare. Vi ser detta samarbete som en viktig del rent strategiskt för kommande framtid. Detta genererar en stark ekonomisk grund över tid och främjar tillväxten av nya partnerskap för Hammarby Fotboll. Som sagt är vi väldigt glada och tacksamma över detta samarbete, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll. 

 

– Vi arbetar ständigt med att stärka vårt varumärke i Stockholmsområdet och har under några år jobbat med Hammarby Fotboll med stor framgång. Hammarby är ett starkt varumärke inte bara i Stockholm utan i hela Sverige. Vi har tillsammans utvecklat ett samarbete och en strategi över hur vårt arbete skall se ut tillsammans och med våra supportersponsorer för att gynna alla parter och för att kunna öka intäkterna till Bajen både när det gäller elit- och ungdomsverksamheten. Därför är det med glädje och stolthet som vi på AH Sport och Hammarby fotboll kommer att fortsätta att utvecklas tillsammans i minst 5 år till, säger Janne Hedell, Marknadschef och delägare på AH Sport and Business.

 

 

 

Om AH Sport and Business AB

AH Sport & Business har alltid jobbat med att rekrytera in nya partners till föreningarna och inte sponsorer. Med vårt koncept så når vi ut till de företag föreningen inte har möjlighet att nå. Tillsammans med föreningen skapar vårt koncept en attraktiv marknadsplats för företagen. Där vi är väldigt måna om att våra partners ska vara nöjda och få tillbaka investeringen de gör både för herr, dam och ungdom

Som partner till AH Sport & Business erhåller ni som företag alltid ett mervärde som omfattar arenareklam och matchbiljetter till nationell tv-exponering. Dessutom ingår möjligheterna för kund & personalvård, unik partnerdekal för att visa era kunder att ni är partner till regionens starkaste idrottsvarumärke och självklart möjligheter att nätverka med andra partners.

 

Läs mer om AH Sport och Business här.

 

För mer information om samarbetet

Kontakt AH Sport and Business AB

Janne Hedell, Marknadschef och Grundare

Mail: janne@ahsport.se

Tel: (+46) 70 493 92 88

 

Kontakt Hammarby Fotboll

Erik Sundin, Key Account Manager

Mail: erik.sundin@hammarbyfotboll.se

Tel: (+46) 70 480 80 12

 

Foto: Hammarby Fotboll

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS