toggle menu

ANNONS

Årets lagkaptener utsedda

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Lagom till de allsvenska och damallsvenska premiärerna har Hammarbys A-lag tillsammans med de sportsliga ledningarna utsett årets lagkaptener. Nahir Besara, som burit bindeln under större delen av försäsongen, får fortsatt förtroende i herrlaget. Besara röstades fram som förstekapten, och Edvin Kurtulus samt Mads Fenger blir vicekaptener. För damlaget får Alice Carlsson även hon fortsatt förtroende som förstekapten, och Eva Nyström, Hanna Folkesson samt Simone Boye blir vicekaptener.

 

– Jag vill tacka klubben, tränarna och spelarna för förtroendet. Det är verkligen en stor ära för mig. Jag känner mig hedrad och väldigt stolt. Det är stora skor att fylla efter att ha tagit över bindeln från Richard Magyar förra året där jag tycker att han var ett riktigt föredöme som lagkapten. Jag kommer att göra allt i min makt för att leda laget på bästa möjliga sätt både på plan och utanför, säger Nahir Besara.

 

 

– Det är alltid en ära att få det förtroendet, så jag är såklart både stolt och glad. Men precis som tidigare år är vi väldigt många spelare i laget med starka ledaregenskaper, vilket gör att vi är många som kommer ta ansvaret att leda laget, säger Alice Carlsson. 

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS