toggle menu

Bajen Fans sponsrar damlaget – blir dräkt- och arenapartner under 2018

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Supporterorganisationen Bajen Fans kommer att synas på Hammarby Fotbolls damlags matchdräkt under 2018, samt i arenareklamen på Hammarby IP. Utöver det kommer även ett samarbete att inledas, där Bajen Fans syns med fler budskap i Hammarby Fotbolls olika digitala kanaler.

 

 

– Det är ett mycket spännande och intressant samarbete med Hammarby Fotboll, och inte minst med Hammarby Fotbolls damlag, där vi nu givits möjligheten att som supporterförening stötta ett av Hammarbys representationslag. Tajmingen känns helt rätt, i och med att damlaget och organisationen kring laget löpande utvecklas i positiv riktning, och vi vill vara med och stötta denna utveckling framåt. Hammarby Fotbolls damlag är nu också tillbaka på historisk mark där allting började för över 100 år sedan – Hammarby IP, allas vår borg, säger Sandra Gaye, ordförande i Bajen Fans.

 

 

– Det är ett unikt samarbete, jag känner inte till någon supporterförening som valt att sponsra ett representationslag i Allsvenskan. Det är också ett samarbete med mycket hjärta, och nu kan man säga att alla medlemmar i Bajen Fans även är sponsorer till vårt fantastiska damlag, som nu på lördag har sin hemmapremiär på nya Hammarby IP. Invigningen startar klockan 12.30 med avspark klockan 14, säger Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist.

 

 

Om Bajen Fans

 

Bajen Fans är till för alla som ser sig som supportrar till Hammarby. Oavsett vilken sektion du ser som din huvudsakliga, var du än kommer ifrån, om du föddes Bajare eller precis sett ljuset, om du är rik eller fattig, ung eller gammal, man eller kvinna. Bajen Fans är alla vi och Hammarbys bästa är vårt mål.

 

Föreningen Bajen Fans bildades 1981 och har sitt säte i Stockholm. Stadgarna är senast fastställda den 1 februari 2014 av ordinarie årsmöte Bajen Fans är en fristående och politiskt obunden supporterorganisation med ändamål att stödja Hammarby IF:s sektioner. Bajen Fans är en ideell förening vars verksamhet ska organiseras enligt demokratiska principer.

 

Alla som vill stödja Hammarby IF, oberoende av kön, nationalitet, etnisk eller social bakgrund kan söka medlemskap i föreningen Bajen Fans.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS