toggle menu

ANNONS

Davor lånas ut till GIF Sundsvall

Av Love Gustafsson, Publicerat för 3 år sedan.

Hammarby är överens med GIF Sundsvall om en utlåning av Davor Blazevic. Avtalet sträcker sig fram till sommarfönstret, och Davor ansluter omgående till ”Giffarna”.

 

Förra säsongen var Abdul Halik Hudu utlånad till GIF Sundsvall där han hade en stark utveckling. Nu hamnar ytterligare en grönvit tillfälligt i Medelpadsklubben – Davor går dit på lån fram till sommaren.

 

– Vi har tre kvalitetsmålvakter i truppen, och det här är en lösning som blir perfekt för både Hammarby och Davor, som inte kunde konkurrera fullt ut i början av försäsongen på grund av skada. Nu är han fullt återställd, och i Sundsvall räknar vi med att han kommer få kontinuerlig matchning i Superettan. Vi ser fram emot att få tillbaka en ännu starkare Davor i sommar, säger Jesper Jansson.

 

Davor Blazevic är inne på sin fjärde säsong i Hammarby och har så här långt spelat 22 allsvenska matcher i grönvitt.

– Jättenöjd att båda klubbar kunde lösa det på ett snabbt och smidigt sätt. Jag tror det här win win win för alla inblandade – mig, Sundsvall och Hammarby. Jag behöver spela matcher, Sundsvall är i behov av förstärkning på målvaktspositionen, och Hammarby håller igång en av sina målvakter. Sedan är det viktiga arbetet på planen, och det är det jag är här för att utföra, säger Davor.

 

GIF Sundsvall kom förra året på sjätte plats i Superettan, och i år inleder ”Giffarna” 2021 års Superettan hemma mot Helsingborg den 13 april.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS