toggle menu

ANNONS

Dennis Widgren till Sirius

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby är överens med IK Sirius om en övergång för Dennis Widgren. Därmed lämnar vänsterbacken Hammarby efter att ha tillhört klubben i tre och ett halvt år.
– Jag vill tacka alla i och runt klubben för min tid här, säger Dennis.

 

Förra året var Dennis Widgren utlånad till just IK Sirius under höstsäsongen, och nu återvänder han alltså till Uppsalaklubben genom en permanent övergång.

 

– Dennis är en väldigt bra spelare, men vi har en konkurrenssituation på hans position, och han känner att han vill komma till en klubb där han får större förtroende. Vi är jättetacksamma för vad Dennis har gjort för Hammarby under de dryga tre år han varit här och önskar honom lycka till, säger Jesper Jansson.

 

Dennis Widgren kom till Hammarby inför säsongen 2019 då han anslöt från Östersunds FK. Han tog en given startplats i det grönvita lag som samma år slog det allsvenska målrekordet och efter ett ytterst jämnt race till slut kom trea i serien. Året därpå stördes Dennis delvis av skador, och förra året lånades han alltså ut till Sirius under hösten.

Till årets säsong var han tillbaka och har spelat åtta allsvenska matcher under vår- och sommarsäsongen. Totalt blev det 63 allsvenska matcher för Hammarby.

 

– Jag vill tacka alla i och runt klubben för de tre och halvt år jag varit här. Det har varit en lärorik tid med både djupa dalar och höga toppar. Det som sticker ut för mig är säsongen 2019, och såklart cupguldet. Ett extra stort tack till alla som engagerar sig i Hammarby men som kanske inte syns och hörs mest. Jag är övertygad om att Hammarby går en ljus framtid till mötes, säger Dennis.

 

Tack för dina insatser i Hammarby, Dennis, och stort lycka till!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS