toggle menu

Futsal: Paloma Grav klar för Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

Hammarby Futsal har gjort klart med 23-årige Paloma Grav, som närmast kommer från Mälarhöjden samt är uttagen till landslaget. Välkommen till Hammarby!

 

–Vi är glada att värva en ung spelare med mycket potential! Denna värvning går tydligt i linje med vår ambition om att fortsätta utbilda unga spelare inom futsal men också vår satsning inför kommande säsong, säger sportchef Ronja Molin om värvningen. 

 

 

Välkommen till Hammarby Paloma Grav. Du kommer senast från en säsong med Mälarhöjden. Kan du berätta lite om beslutet att komma till Bajen och lite kort om dig själv?

– Tack! Mälarhöjden är fortfarande mitt lag när det kommer till fotbollen, men jag anser att utvecklingspotentialen är större i Bajen när det kommer till futsal och det var framförallt därför jag valde att gå och när Sveriges största klubb ringer är det inte så mycket att tänka på egentligen. Som person är jag väldigt utåtriktad och social vilket kanske speglar vem jag är på planen också. Som spelare gillar jag att kunna ta spelet framåt och utmana, vilket detta också kommer blir för mig, en utmaning. Men det ska bli riktigt kul!

 

Du är också numera uttagen till landslaget. Hur ser dina ambitioner ut för den kommande säsongen? 

– Att lyssna och lära och på så sätt utvecklas till att bli en bättre futsalspelare. Men framförallt att försöka slappna av och ha kul och inte sätta för mycket press på mig själv.

 

Kan du dela ditt bäst Bajenminne?

– Det finns massor! Jag kommer mest att tänka på varje gång Bajen möter Djurgården, för det brukar gå så bra då! Men förhoppningsvis blir det 6:e juni när vi vinner Svenska Cupen.

 

Varmt välkommen till Hammarby, Paloma!

 

Foto: Hammarby Fotboll

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS