toggle menu

ANNONS

Genomgång av skadeläget i Hammarbytruppen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Så här ser läget ut för de spelare i Hammarbys herrlag som befinner sig i rehabträning.

 

Dennis Collander

Dennis skadade ena knät i matchen mot Djurgården, dock inte samma knä som han rehabiliterade för när han anlände i vintras. I nuläget krävs inga ingrepp i knät, men Dennis kommer att vara indisponibel under ett par månader.

 

Richard Magyar

Richard har till och från störts av problem med foten under årets säsong, efter att han fick en smäll i genrepet mot HJK Helsingfors. I torsdags genomfördes en operation, som gick bra, och nu väntar ett par månaders rehabilitering.

 

Jon Gudni Fjoluson

Jon drabbades som bekant av en korsbandsskada förra året, och har rehabtränat sedan dess. Tidigt i rehabprocessen drabbades han av bakslag, vilket krävde ytterligare två ingrepp i knät. Jon har nu kunnat öka belastningen i rehabben, men han kommer inte att bli tillgänglig för spel under innevarande säsong.

 

Bubacarr Trawally

”Steve” Trawally stannade hemma medan resten i laget var i London, detta för att rehabträna under ledning av delar av Hammarbys medicinska team. Anfallaren fick en skada i matchen mot IFK Göteborg, men kommer att gå in i lagträning kommande dagar.

 

Loret Sadiku

Loret stod över matchen mot Elfsborg på grund av sjukdom, och det medicinska teamet gjorde bedömningen att det var bättre att han fick växla upp träningen på hemmaplan medan laget var i London. Loret kommer gå in i träning med resten av laget under de sista passen inför Varbergsmatchen.

 

Edvin Kurtulus

Edvin fick en smäll mot huvudet i matchen mot Millwall, men bedömdes kunna spela klart första halvlek som planerat. Även om han fick sy tre stygn rör det sig inte om någon hjärnskakning, och Edvin kommer att kunna delta i ordinarie träning inför Varbergsmatchen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS