toggle menu

ANNONS

Hammar, Erabi och Svanberg förlänger – Engdahl lämnar

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby förlänger avtalen med Fredrik Hammar, Jusef Erabi och Ludvig Svanberg. Trion som matchats i HTFF under våren säkras för ytterligare 2,5 år. Ben Engdahl lämnar däremot för danska Nordsjaelland.
 

 
Fredrik Hammar kom till Hammarby inför denna säsong från Akropolis och är en hårt arbetande ledarfigur, men även en genuin hammarbyare som tidigare i somras gjorde sitt debutinhopp mot Göteborg hemma på Tele2 Arena.
 

 
Ludvig Svanberg har gjort tre säsonger i HTFF och varit i Hammarby sedan akademin, han är en försvarare som tar stora steg framåt och har en fin uppspelsfot.
 

 
Jusef Erabi har även han varit i Hammarby sedan akademin och har spelat i både 03-landslaget och U19-landslaget. Han är en fysiskt stark forward som redan gjort flera inhopp i A-laget.
 

 
– “Ludde”, Jusef och Fredrik har gjort stora framsteg i HTFF under året, och vi ser fram emot att få jobba vidare med den här trion som vi ser stor potential i där samtliga nosar på A-laget. Det är ytterligare ett exempel på att upplägget vi har med HTFF bär frukt, säger Jesper Jansson och fortsätter:
 

 
– Samtidigt väljer Ben Engdahl att gå vidare och har skrivit på för Nordsjaelland. Vi tackar Ben för tiden hos oss och önskar honom lycka till.
 

 
Ludvig, Fredrik och Jusef spelar härnäst med HTFF under torsdagen borta mot IFK Haninge.
 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS