toggle menu

ANNONS

Klart - Hammarby förlänger med Davor Blazevic

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby och Davor Blazevic har enats om en förlängning av målvaktens avtal. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2025 med option på ytterligare ett år.

– Davor är en väldigt viktig spelare för Hammarby, säger Jesper Jansson.

 

Davor Blazevic är en av de spelare i Hammarbys herrlag som varit allra längst i klubben, och nu är det alltså klart att hans tid i Bajen blir än längre.

 

– Davor blir bara bättre och bättre för vart år som går och har vuxit ut till en ledare i gruppen. Han är oerhört professionell vilket han visat genom hur han tacklat konkurrensen på målvaktssidan under alla hans år här. Han är en viktig bricka i Hammarby, och vi är väldigt glada att han kommer att fortsätta vara det under flera år framöver, säger Jesper Jansson.

 

Davor Blazevic har varit fyra och ett halvt år i Hammarby, med några månaders avbräck under förra våren då han var utlånad till GIF Sundsvall. Så här långt i år har han gjort 13 matcher i Allsvenskan, och totalt har det blivit 32 allsvenska matcher i grönvitt hittills.

 

– Hammarby är en speciell klubb, och jag är tacksam över att få fortsätta vara en del av den. Det har hänt mycket i Bajen under de år jag har varit här, och jag kommer att fortsätta att ge allt på varje träning och i varje match för att bidra med det jag kan för att vi ska var med och utmana om guldet varje år, säger Davor.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS