toggle menu

ANNONS

Hammarby förlänger med Edvin Kurtulus

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby är överens om ett nytt avtal med försvararen Edvin Kurtulus, som nu sträcker sig över 2025. Läs mer nedan.

 

– Det känns riktigt bra att en ung landslagsman förlänger det existerande kontraktet. Det visar på Edvins professionella inställning och engagemang till Hammarby, det visar också att han är villig att satsa vidare och tror på det vi gör, säger sportchef Jesper Jansson om förlängningen. 

 

– Han har tagit oerhörda steg sedan kan kom från Halmstad och är en av få spelare som slog sig in direkt från Allsvenskan till A-landslaget. Vi förväntar oss att han kommer ta en ännu större, ledande roll i laget och driva Hammarby framåt, fortsätter Jansson. 

 

Under sommaren 2021 såg Hammarby till att säkra ett namn för framtiden när HBK-försvararen Edvin Kurtulus skrev på ett treårsavtal som trädde i kraft vid årsskiftet. Edvin har sedan dess varit en startspelare i Hammarbys backlinje. Nu står det klart att tiden i Hammarby fortlöper i ett år till, fram till 2025.

 

 

– Förväntningarna inför i år är att vi ska vara ännu mer sammansvetsade som lag, och fortsätta tro på det vi gör, så kommer allt annat komma automatiskt. Jag trivs i klubben och det är en perfekt miljö för mig att utvecklas i, säger Edvin Kurtulus. 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS