toggle menu

ANNONS

Hammarby förlänger med Markus Karlsson

Av Love Gustafsson, Publicerat för 2 år sedan.

Efter en stark säsong med Hammarbys P19-lag har nu försvararen Markus Karlsson förlängt avtalet med sin moderklubb. 17-åringen är även väletablerad i P04-landslaget, där han funnits med sedan starten.

– Markus är en väldigt klok fotbollsspelare som vi tror mycket på, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Markus Karlsson har just skrivit på ett nytt treårsavtal, och planen är att han under nästa år till en början kommer att ingå i den grupp unga spelare som i huvudsak får sin matchning i HTFF.

– Men det kan gå fort för spelare i den åldern, se bara på Williot Swedberg som är jämngammal med Markus. Markus är också en välutbildad och mycket talangfull spelare, som kan spela såväl mittback som högerback. Han är snabb, har en fin bollbehandling och har varit framstående i både vårt P19-lag och i landslaget. Det är en väldigt klok fotbollsspelare som vi tror mycket på, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Markus började sin fotbollsbana i Hammarby som femåring, och har spelat i klubben sedan dess. Nu tolv år senare står han på tröskeln till A-laget.

– Det känns jättekul och få fortsätta min karriär i Hammarby som jag spelat för i hela mitt liv. Nu siktar jag på att fortsätta utvecklas, och hoppas på att få spela så många matcher med HTFF som möjligt. Långsiktigt är självklart målet att ta mig upp i A-laget, det år något jag verkligen vill uppnå, säger han.

 

Foto: Anders Ögren

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS