toggle menu

ANNONS

HTV: Astrit – "Tre poäng är det viktiga"

Av Therese Back, Publicerat för 2 år sedan.

Astrit Selmani efter vinsten mot Ytterhogdal i Svenska Cupen, där han stod för tre av målen när Hammarby vann med 6-1.

 

 

Astrit, kan du ta oss igenom matchen?
– Det var en match där vi visste att vi skulle ha övertaget från första minuten. Och vi visste att de kommer ligga lågt och det är vi som får föra spelet, vi var väl förberedda på att det skulle bli så. Sedan blir det ett avbrott mitt i allt som gör att det tar ytterligare tio-femton minuter att starta maskineriet, men jag tycker att vi gör en bra match. Förhoppningsvis inga skador, ingenting med oss och tre poäng. Det är det viktiga.

 

Du gjorde ju tre mål, berätta om dem.
– Första är väl lite flipper, men alla mål räknas. Och sedan en straff och ett avslut. Det är alltid viktigt att göra mål – det kvittar vilken match det är. Alltid skönt att göra ett hattrick.

 

Hur är det att spela mot ett sådant här lag som ligger lägre ner i divisionerna?
– Det är klart, det är alltid svårt med motivationen och att få igång sig själv, men jag vet vad den här tävlingen och de här matcherna innebär. Samtidigt som det är en bra match att spela är det också bra att sätta spelet som vi vill sätta, mot ett lågt försvarsspel, så jag tycker ändå det är en bra match för oss att kunna jobba på det vi vill jobba på. Sedan blir det en helt annan matchtyp nästa vecka. Sex poäng är sex poäng.

 

Vad tror du krävs för att ni ska vinna mot Häcken nästa vecka?
– Vi får se, vi har en träningsvecka nu den här veckan. Vi kommer träna och se vilka detaljer vi ska jobba med, och sedan får vi se.

 

 

Arkivfoto, tumnagel: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS