toggle menu

Ingen fortsättning för Simon Sandberg

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Efter årets säsong löpte Simon Sandbergs kontrakt ut. Hammarby har erbjudit Simon och hans representanter en kontraktsförlängning, men parterna lyckades aldrig att enas. Därmed går Simon och Hammarby skilda vägar.

 

– Simon kom till Hammarby inför säsongen 2018 och har under sin långa tid här varit starkt bidragande till klubbens utveckling. Vi lyckades inte hitta fram till en fortsättning tillsammans den här gången och vi vill därmed tacka Simon för hans tid i Hammarby, samt önska honom stort lycka till i nästa klubb, säger Jesper Jansson.

 

Simon Sandberg kom till Hammarby från Levski Sofia och tog plats på högerbacken i den grönvita backlinjen. Även om han stördes en del av skador under det första året etablerade han sig snart som förstavalet på positionen och året därpå växte han ut till en av de allra främsta ytterbackarna i ligan. Totalt blev det fem säsonger i Hammarby, där han bland annat bidrog till två tredjeplatser och ett cupguld. Simon noteras för 122 allsvenska framträdanden i Hammarbytröjan, där han sammanlagt gjorde ett mål och 17 assist.

 

Stort tack för dina insatser för Hammarby, Simon, och lycka till!

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS