toggle menu

ANNONS

Jón, Joel och "Steve" lämnar Hammarby – "Har på olika sätt bidragit mycket"

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Inför årets sista hemmamatch tackades Jón Gudni Fjóluson, Bubacarr Trawally och Joel Nilsson av i samband med att de lämnar Hammarby.

 

– Jag har njutit av varje minut jag spenderat i den här klubben. Alla runt laget och mina lagkamrater har alla varit fantastiska. De hjälpte mig ta mig igenom en tuff tid i mitt liv. Jag är specifikt tacksam för supportrarna. Hammarby kommer stanna i mitt hjärta för alltid, säger Bubacarr Trawally.

 

– Jag vill tacka för den här tiden och framför allt för stödet. Det har inte spelat någon roll om det är hemma- eller bortamatch – varje gång man har spelat så har man känt att fansen är med oss. Stort tack till alla bajare där ute, säger Joel Nilsson.

 

Bildbyrån

 

– Jag har njutit av varenda minut jag fått på planen, även om de inte blev så många som jag hade hoppats på. Det stödet man får i Hammarby är helt unikt – fansen är helt unika. Jag är bara ledsen att det inte blev fler matcher och att jag inte gjorde hattrick mot Basel, säger Jón Gudni Fjóluson.

 

 

– Jag vill tacka Jón, ”Steve” och Joel för deras insatser i Hammarby. De har på olika sätt bidragit mycket till laget och klubben. Alla tre är oerhört professionella spelare och bra människor. Vi önskar dem stort lycka till i framtiden, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg.

 

Stort tack för er tid i Hammarby!

 

Foto: hammarbyfotboll.se och Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS