toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot KFF!

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

Missa inte att köpa Supportrarnas Matchprogram vid morgondagens hemmamatch. Den 240:e utgåvan som bland annat innehåller: En av matchhjältarna senast – Jusef Erabi, han är lämpligt nog den som matchprogrammet denna gång gjort sin huvudintervju med. 

– Det känns vältajmat och vi tycker dessutom att Jusef tillhör kategorin som inte förekommit i så många intervjuer, säger redaktör Hagström och fortsätter: 

– Jusef och vår skribent Micke Ödesjö har haft ett jättebra snack och och det syns i intervjun. 

 

 

Programmet Hammarby-Kalmar är er 240:e utgåva. Finns inte risk att idéerna tar slut?

 

– Det kan hända att vi nån gång under en säsong får idétorka men generellt är det inte något stort problem. Det finns så mycket att berätta om när det gäller Hammarby att det snarare är så att vi skulle behöva mer utrymme. Vi vill ju också ta ett bredare grepp på Hammarby med ett fokus på mer än det rent sportsliga. Kulturen kring Hammarby är enormt rik!

 

 

Vi fattar. Om du tar det aktuella programmet, vad finns det för exempel där?

 

– Matchtröjans utseende är något som engagerar många Hammarbyfans och i år kör vi en serie där vi varje nummer tar upp en historisk tröja och resonerar kring den. I det här numret har vi också, med tanke på kommande Europaäventyr, gjort en tillbakablick på när vi mötte St Mirren 1985 och 22 Bajensupportrar var på plats. Lite skillnad mot i dag när 1500 biljetter sålde slut på 20 minuter… 

 

När det gäller vårt Europaspel berättar vi också om Hammarbys allra första mål i detta sammanhang. Vem gjorde det om inte Mr Hammarby himself, Kenta Ohlsson! Kenta gjorde inte många mål på nick men här skedde det i matchen mot Nentori Tirana 1983. 

 

 

Matchprogrammet Hammarby – Kalmar FF köper du av säljarna utanför arenan och på Söder under matchdagen. På 69:ans Spel & Tobak finns det redan på fredagen. Den som vill ha det hemskickat anlitar Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS