toggle menu

Ladda upp för söndagens derby på Arenatorget

Av Redaktionen, Publicerat för 7 månader sedan.

Inför damernas derbyt mot Djurgården på Tele2 Arena nu på söndag planeras fullt av roliga aktiviteter för hela familjen! Läs mer nedan. 

 

Arenatorget

Med start 13.00 sker en rad olika aktiviteter på torget utanför arenans norra läktare. 

BUS-land är på plats med sin hoppborg och erbjuder även ansiktsmålning. eFotboll arrangerar en FIFA23-tävling med fina priser (ingen föranmälan krävs). Dessutom spelas en finalmatch om vem som ska representera Hammarby IF i FIFA23-turneringen “Slaget om Stockholm”.

 

Partners som är på plats är Volkswagen, Friskis & Svettis, Huski Chocolate och Craft – alla med kul aktiviteter. Vi kommer även ha spelare från herrlaget på plats och signera i några av partnertälten mellan 13.30-14.30.

 

Merchförsäljning

Precis som vanligt är Intersports tält uppställt likt våra herrmatcher och öppnar klockan 12.00. Här kan ni förse er med allt från matchtröjor och halsdukar till mössor och diverse småplock för att visa de rätta färgerna väl inne på arenan. Den nya uppvärmningströjan premiärsäljs även här innan den på måndag släpps i butik, läs mer om tröjan här. 

 

Familje-VIP

Ladda upp inför matchen i VIP:en på Tele2 Arena. Här njuter du och dina barn av pannkaksbuffé, pasta med köttfärssås, dryck och godis. Det kommer också att finnas aktivitetsstationer med bland annat ansiktsmålning, fiskdamm och signering av våra herrspelare. Familje-VIP:en öppnar 12.00 och du når den via Premium Experience/VIP-entrén på norra sidan av arenan.

 

OBS! Denna bokning är endast entrébiljett till VIP:en och restaurangen. Precis som sist är det alltså INTE en matchbiljett till läktaren, det behöver du boka separat. Det finns endast ett begränsat antal platser i VIP-ytan. För att vara säker på att få plats uppmanar vi till att förboka plats i restaurangen. Om det finns platser kvar på matchdag går det att komma direkt till VIP:en men det är endast i mån av plats. Köp din biljett till Familje-VIP:en HÄR 

 

Köp matchbiljetter till Hammarby – Djurgården. 

 

Foto överst: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS