toggle menu

Lira för Bajen – i Hammarby Jets ungdomslag!

Av Hammarby Jets, Publicerat för 2 år sedan.

Hammarby Jets är Hammarbys sektion för spelare med olika funktionsvariationer, där vi har ett lag med cirka 20 spelare som lirat ihop länge. Åldern på spelarna är i dag mellan 22 och 45. Laget som spelar i Mälarserien deltar även i SM samt andra turneringar varje år, och tränar en gång i veckan på Hammarby IP. Nu planerar vi att starta ett ungdomslag där du som är mellan 8 och 15 år är välkommen!

 

Vi är tre ledare i laget som brinner för uppgiften att utveckla spelarna till att hela tiden bli bättre. Huvudtränare är Rickard Elm som tidigare varit ungdomstränare i Hammarby, och som även varit akademichef för Paris Saint-Germain Academy i Indien.

 

Klicka här för att se en kort film om Hammarby Jets.

 

Vi planerar nu att starta ett ungdomslag i Hammarby Jets, som kommer att träna samtidigt som vårt nuvarande lag men på en egen plan. Därför önskar vi att alla som är mellan 8 och 15 år gamla tar kontakt med oss i Hammarby Jets, så vi kan bjuda in er till träning där ni får träffa oss ledare.

 

Lyckas vi med vår målsättning att få ihop ett lag, så kommer vi att anmäla ett ungdomslag till Mälarserien 2022. Det finns också andra möjligheter.

 

Det viktigaste för oss i Hammarby Jets är att ge alla som älskar fotboll möjligheten att få spela fotboll, trots att man har en funktionsvariation.

 

Vi söker även nya spelare till vårt befintliga lag där alla är vuxna. Kontakta oss om du är intresserad!

 

Vänliga hälsningar från oss ledare i Hammarby Jets.

 

Maila till ledarna i Hammarby Jets:

 

Rickard Elm

 

Magnus Nyberg

 

Tomas Reinicke

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS