toggle menu

ANNONS

Oliver Dovin förlänger kontraktet

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Inför den stundande semifinalen i Svenska Cupen står det klart att Oliver Dovin förlänger sitt kontrakt med Hammarby. Det nya kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2026. – Vi är mycket stolta över att förlänga med Oliver, som inte bara är en ung spelare med ett stort Bajenhjärta utan också en av Allsvenskans bästa målvakter, säger sportchef Jesper Jansson. 

 

Jesper Jansson om kontraktsförlängningen: 
– Oliver är ett skolboksexempel på hur resan inom klubben ska fungera. Han kom hit som ung och har avancerat genom pojklag och akademi, för att sedan bli en självskriven del av A-laget. För vår del är vi också nöjda med att kunna behålla en ung spelare av denna kvalité. Oliver är uttagen till U21-landslagets kommande samling och deltog i A-landslagets januariturné. Att han vill fortsätta i Bajen är ett kvitto på allt det hårda arbete klubben lägger ned på att utveckla våra spelare. Vi är glada att Oliver känner att Hammarby är en fortsatt god utvecklingsmiljö för honom. 
 

Vid tolv års ålder kom Oliver till Hammarby från Enskede IK, och han debuterade i landslagssammanhang när han var 15. Han gjorde sitt första framträdande i A-laget redan 2020, som 17-åring, och har sedan dess spelat 38 tävlingsmatcher för klubben varav 17 under förra årets upplaga av Allsvenskan. 

 

 

Dovin om att krita på nytt: 
– Det känns fantastiskt att förlänga med Bajen. Detta är mitt hem och en trygg miljö för mig, där jag känner att jag kan utvecklas ännu mer. Fotbollen och Hammarby har varit med mig sedan jag var liten och klubben betyder väldigt mycket för mig. Jag ser fram emot fler fina år i grönvitt och ännu fler framgångar på planen. 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS