toggle menu

P17-landslaget: Deniz Gül och Marcus Rafferty kallade till läger

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Efter P17-landslagets dubbellandskamp mot Irland i Marbella, där Hammarby-försvararen Markus Karlsson deltog i den match Sverige vann, så har förbundskapten Viktor Eriksson kallat 46 andra spelare till en större samling på Bosön 22-25 november. Bland dessa finns två Bajen-spelare: anfallaren Deniz Gül och innermittfältaren Marcus Rafferty. Grattis och lycka till!

 

– Kul för Deniz och Marcus! En målfarlig forward och en skicklig innermittfältare. I och med dessa två är det nu runt 20 spelare som blivit kallade till olika landslag under året. Ännu mer glädjande är att vi har fler spelare som skulle kunna vara med i de sammanhangen, säger pojkakademichef Jocke Rydberg.

 

Deniz Gül är i skrivande stund skytteligatvåa i norra P17-Allsvenskan, med 21 strutar på lika många matcher. Marcus Rafferty håller även han till i Bajens femteplacerade P17-lag, där han noterats för tre mål på 14 framträdanden. Om efternamnet klingar bekant för den som brukade följa försäsongerna på Stadshagens grus när det begav sig, så beror det på att pappa Mark Rafferty provspelade för HIF vårvintern 1994, men sedermera hamnade i Nacka FF.

 

Hela den kallade truppen finns här.

 

Foto: Idrottsfoto och Glasgow Rangers

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS