toggle menu

Stötta damlaget – köp säsongskort på Zinken!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Söderbönorna står inför sin 36:e säsong i Damallsvenskan, där Hammarby ligger tvåa i maratontabellen för serien, som sträcker sig från Piteå i norr till Limhamn i söder. Hemmamatcherna spelas i år på Zinkensdamms IP i väntan på att nya Kanalplan färdigställs. Som för de flesta lag i serien är Bajens resurser knappa, men sponsorförsäljningen har varit framgångsrik. Däremot är det definitivt dags att säsongskortsförsäljningen kommer igång! Köp ditt kort via länken nedan.

 

Hammarbys damer är åter tillbaka i Allsvenskan. Det blir den 36:e säsongen i Damallsvenskan för Hammarby, som ligger tvåa i maratontabellen (ett SM-guld, 1985). Hammarby är ett av tolv lag i serien och från Stockholm är Hammarby en av två representanter, blåränderna är det andra laget. Här kan du kolla in Bajens trupp och försäsongsschemat inför seriestarten.

 

För året är det Zinkensdamm som är damernas hemmastadion, då Kanalplan som bekant är under ombyggnad och kommer stå klar till nästa säsong som det ser ut för närvarande. Precis som herrarna börjar damerna seriespelet borta, den 17 april mot Eskilstuna United. Fem dagar senare begår vi hemmapremiär på Zinken, motståndare är då regerande svenska mästarna Linköping, den 22 april kl 16.00 är avsparken.

 

Som för de flesta lagen i damallsvenskan är resurserna för Hammarbys damlag en utmaning. Så här långt har sponsorförsäljningen för damlaget varit framgångsrik. Däremot behöver vi med startskott i dag komma igång med säsongskortsförsäljningen. Så här långt är 90 säsongskort sålda, givetvis har vi större ambitioner än så, eller hur?

 

Ett säsongskort för de elva matcherna på Zinken kostar 750 kronor för vuxna respektive 450 kronor för barn och ungdomar under 16 år, studenter och pensionärer. Utöver att du stöttar ett av våra mest framgångsrika lag genom tiderna, får du också chansen att se en av världens bästa fotbollsligor för damer, på bildsköna Södermalm.

 

Säsongskort köper du på den här länken!

 

Tillsammans är vi Hammarby.

 

Foto: Supportrar tackas på Stadshagens IP efter försäsongspremiären, av Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS