toggle menu

Var med och testa klubbens nya hemsida

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

Under första halvan av 2022 inleddes ett stort projekt i Hammarby Fotboll – att från grunden bygga en ny digital plattform som framför allt kommer att manifesteras i en ny officiell hemsida. Nu har arbetet kommit längre och i augusti kommer du som medlem kunna hjälpa till med att “beta-testa” den nya hemsidan. 

 

Den initiala tidsplanen avsåg att hemsidan skulle se dagens ljus under slutet av mars 2023, men våra egna testningar var tyvärr inte tillfredsställande nog för att detta skulle ske. För att säkerställa att klubben får en bra och fungerande sajt dagen vi går live har därför nya utvecklingsprojekt genomförts under de senaste månaderna. Sidan känns i dagsläget bra i de egna testerna och nu är det dags att låta våra medlemmar prova den.

 

Alla medlemmar som känner sig manade att testa och ge feedback på den nya hemsidan får mer än gärna delta i ett ”beta-test”. Under slutet av juli kommer ett mail att skickas ut till medlemmar där det går att registrera sig som testare. Testet kommer sedan att genomföras i augusti under cirka en vecka. Efter testet kommer alla uppkomna utvecklingsbehov att åtgärdas och därefter byter vi den gamla hemsidan mot den nya. 

 

Sidan går att testa på precis den nivå du själv önskar. Klicka runt en kvart och skriv en kommentar om du hittar något som ser felaktigt ut, eller gå igenom sidan från toppen till botten, början till slut. All återkoppling är värdefull.

 

Nytt med den kommande hemsidan är att den utöver en helt ny design, får en förbättrad tjänst för händelser och statistik kopplat till matcher och spelare, samt ett inloggat läge för alla bajare att kunna hantera sina säsongskort, biljetter och medlemskap i. 

 

Mer info kommer på medlemmarnas mail under slutet av månaden. 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS