toggle menu

Vill du vara en del av Hammarby Fotbolls matchdagsorganisation?

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Inför säsongen söker Hammarby Fotboll fler personer som är intresserade att på ideell basis delta på matchdagar för att ytterligare utöka matchdagsorganisationen – var med du också och skapa Nordens största fotbollsarrangemang! Läs mer i artikeln. 

 

Arbetet är ideellt – det utgår alltså ingen lön – men fotbollen står i centrum och som exempelvis publikvärd får du det bästa från flera världar – vara nära fotbollen, möta och hjälpa publiken och ingå i den härliga gemenskapen. Du får den utbildning du behöver i den roll du jobbar i för att ha rätt förutsättningar för att göra bästa möjliga arbete.

 

På ett matcharrangemang finns det massor av andra områden, utöver publikvärdar, där volontärer hjälper till, känner du att du har speciella kunskaper som kan komma till användning så säg gärna till. Vi är alltid öppna för personer som vill bidra och hjälpa Hammarby Fotboll att bli den bästa arrangör man kan tänka sig! Gillar du service och mat, men kanske även vill se fotboll? Kanske är det dig vi söker för att hjälpa vår personal eller pressen att alltid ha färska smörgåsar och/ eller varmt kaffe till hands? Kanske är du en tidigare aktiv person inom klubben som nu gärna vill välkomna och ta hand om våra sponsorer och VIP-gäster innan matchen och i pausen? Kanske är du tekniskt lagt med erfarenhet av grafik och datorer och kan hjälpa till med ljud och bild? Gränserna är nästan oändliga för vad man kan hjälpa till med som volontär.

 

Den undre åldersgränsen är 18 år men vi har inget övre tak! Om inte du själv kan delta just nu så kanske du har någon i din närhet du tror kan vara intresserad?

 

Maila oss, eller tipsa en vän, på evenemang@hammarbyfotboll.se. Berätta lite om vem du är, så återkommer vi inom kort.

 

Läs mer här!

 

Vi ses på Tele2 Arena och Hammarby IP 2023!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS