toggle menu

Bajenbloggen

Bli en del av referensgrupp för mat och dryck

Av Erika Vestman, Publicerat för 6 år sedan.

Hammarby Fotboll kommer under 2018 utveckla arbetet med arrangemangsupplevelsen för att bättra kanalisera och svara upp mot supportrarnas synpunkter och behov. Ett av de viktigaste områdena gäller mat och dryck, som på Tele2 Arena drivs av Levy Restaurants på uppdrag av arenadriftaren Stockholm Live. Hammarby Fotboll  utgör en viktig aktör med många arrangemang om året och Sveriges största besökarantal.

 

Som ett led i arbetet att bli en mer aktiv samverkansaktör med och kund till Levy och Stockholm Live så formar Hammarby Fotboll en referensgrupp av supportrar som vill vara med och tycka till kring, och konstruktivt delta i att utveckla detta arbete. Med anledning av detta söker vi personer som är intresserade av området mat och dryck inom arrangemangen. Vid många sökande kommer urvalet ske med prioriteringar utifrån att erhålla en grupp som tillsammans har.

 

– erfarenhet av arbete med mat och dryck som känns relevant för detta ändamål.
– kunskap om och erfarenhet av mat och dryck på arenor internationellt

 

Vi söker en bredd av besökare från olika läktare, variation i åldrar, preferenser m.m. Ingen ersättning utgår men en möjlighet att vara med och följa och utveckla klubbens arbete och i längden förhoppningsvis upplevelsen på matchdag.

 

Är du intresserad? Maila Serviceansvarig och SLO Jakob Uddeholt: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS