toggle menu

Bajenbloggen

Klubbens aktiva är min drivkraft

Av Erika Vestman, Publicerat för 7 år sedan.

Klubbens aktiva är min drivkraft. Ungdomsfotbollen vidareutvecklas för varje dag. Vi växer till antalet aktiva spelare och blir bättre på det vi gör.

Utdelningen på att få fler egna spelare till vårt a-lag kommer på sikt. Akademin arbetar med att förbereda spelare för kommande elitspel.
Breddverksamheten vilken vi kallar utvecklingsverksamhet arbetar för att ha många aktiva spelare, att de ska spela fotboll länge samt att de ska få förutsättningar att bli bra inom fotbollen.

Jag som är ansvarig för klubbens 5-6 åringar samt ledarna har under april startat LEK och LÄR FOTBOLL för uppemot 500 nya barn och 90 föräldrar vilka ingår som ledare. Det är en stor ära att få vara med i processen att sjösätta och förvalta verksamhet för klubbens nya deltagare. I år har vi slagit rekord i antalet nytillkomna barn och ledare i samband med igångsättandet under april månad. Förra året (läs 2015) startade vi verksamhet för 430 nya barn.

Under februari startades den interna ledarutbildningen för nya föräldrar. Ca 80 av 90 har hittills hunnit utbilda sig.
Jag arbetar för kommande ledarutbildningar inom områdena Ny som ledare i klubben, Praktisk fotboll samt Ledarskap. Parallellt med klubbens interna ledarutbildningar arbetar jag ute på fotbollsplanen ca 30 timmar i veckan, detta i syftet att kvalitetssäkra knatteverksamheten samt vidareutbilda klubbens ledare och spelare. Det ingår dessutom mycket föräldrakontakt vilket jag anser som mycket positivt.

Det finns jättemånga duktiga ledare i våra olika utvecklingslag. Dessa eldsjälar som brinner för barnens intresse för fotboll är en stor del av min drivkraft. Att se dem på plan tillsammans med barnen är mycket kul och gör mitt jobb till det roligaste som finns.

 

Idag arbetar jag vid Hammarbyhöjdens IP mellan kl 16.00-19.00. Kom gärna förbi så ska jag berätta mer ……

Heja barnen, heja ledarna, Heja föräldrarna, Heja Bajen!

 

daniel.engstrom@hammarbyfotboll.se

2016-05-04 18 42 22 (2)

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS